«

»

Tusen ärenden!

På riktigt alltså… vissa dagar är verkligen helt galna! :shock: Den här dagen är ett mycket bra exempel… Tack och lov så var jag ledig från skolan och kunde passa på att göra allt…

På morgonen passade jag på att cykelträna eftersom det var den enda tiden på dagen som jag skulle hinna och orka. :-) Vissa tror att jag sitter i soffan och postar samma bild varje dag eftersom jag ligger på en ”500-gräns”. Så här skrev en på Facebook. Klicka på bilden för att förstora.

Facebook-kommentar om min cykelträning.

Nej, jag använder inte samma bild, utan kör faktiskt mitt race de dagar som jag lägger upp en bild. De dagar jag inte lägger upp en bild, har jag inte tränat. När jag var sjuk och vilade så publicerade jag det också. Ärlighet varar längst! :-)

Nåja, vidare till dagens ärenden. Jag hade först ett möte klockan 10.00 eftersom min yngsta son behövde nya skor. Han kan tyvärr inte köpa vilka skor som helst eftersom han har pronations-problem och stora fötter (storlek 48). Vi hade letat överallt efter skor som han kunde ha och till slut så hittade vi det på Team Sportia. De har ända upp till storlek 52, vilket är bra eftersom han inte har vuxit färdigt ännu… :shock:

För tre månader sedan köpte han ett par skor i storlek 46 som satt jättebra. Då, ja. Nu behövde han skor som var två storlekar större. Det känns helt absurt, men det går fort med tonårssöner. Han ska ju ändå bli 195 cm. :roll:

Efter det ärendet så åkte jag vidare till nästa ärende med äldsta sonen och dottern och hann precis med det (11.15) innan det var dags för mitt tredje ärende med dottern 13.00.

Innan mitt fjärde ärende 16.00 så hann jag vara lite miljövänlig och lämna in kläder till HM:s klädsamling. Jag fick dessutom värdecheckar till ett värde av 400:-, vilket inte var fel inför lite vårshopping! :-)

Till slut så fick jag lite egentid då jag satte mig på café Tintin med en chai latte, en kladdkaka med vispgrädde och en tidning. Det var så skönt att komma ner i varv och bara vara en stund innan det var dags att gå till frisören för en ny behandling. Jag har så mycket grått hår att det är för jobbigt att vara mörkhårig. Av det skälet har jag bestämt mig för att gå tillbaka och vara ljus igen.

Min frisör, Melissa, gör massor av folieslingor i hela håret först. När hon sköljer bort slingblekningen så lägger hon på en nyansering som minskar färgskiftningar. Det blir jättebra och väldigt skonsamt. Titta gärna på deras Instagram-sida: @salongillum.

Under tre behandlingar har hon lyckats göra mig ljus från mörk. Nu har jag bara en behandling kvar tills jag är så ljus som jag vill vara, men jag ska låta håret vila över sommaren och göra en behandling innan skolan börjar igen. :-)

Från mörk till ljus.

Efter frisörbesöket åkte jag till affären och köpte fredagsmys innan jag kom hem och chillade med maken och sönerna. Helgen var efterlängtad och det kändes verkligen som att jag behövde vila efter en dag full av aktiviteter. :-) / Maria

Dagens positiva: Att jag fick så mycket gjort idag! :-)

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>