«

»

Trevlig bowlingkväll!

Igår bar det av till en väldigt trevlig bowlingkväll i goda vänners lag. Både ”gamla vänner” och nya ansikten. :-) Maken och jag bowlade förvisso inte, eftersom maken har problem med musarm i båda armarna och jag har min ”roliga fibromyalgi”. Klotet blir för tungt för oss båda, men det var ändå kul att titta på och dricka lite gott! :-) Man måste ju inte sitta hemma bara för att man inte kan delta i alla aktiviteter. :-)

Bowling på G!

Jag dricker väldigt sällan alkohol, men i bowlinghallen så hade de min favorit, Xide Bright!!

Xide bright.

Det blev två sådana för min del och ungefär 50 gram chilinötter som maken hade köpt. Att motstå dem när de stod framför mig, gick bara inte. De slank ner fortare än kvickt! :oops:

Chilinötter!

När vi sedan gick vidare till en pub i närheten så drack jag två Bacardi Breezer mango. Lite otippat att man kunde beställa sådana i en ”öl-hall”. :-) Jag dricker inte öl och trodde att det kanske inte skulle finnas något drickbart till mig där, men det gjorde det.

Bacardi Breezer Mango.

Runt elva så avrundade vi kvällen och åkte hem. Väl hemma så var vi lite hungriga och då slank det ner ris med kycklingspett, friterad jalapeno och mangoraja. Till det blev det ytterligare en Xide Bright.

Kycklingspett, friterad jalapeno, ris och mangoraja.

Totalt så blev det FEM alkoholenheter för min del på en kväll och det är MYCKET för att vara jag. Som maken sa idag. Det brukar inträffa max två gånger om året och jag kunde inte låta bli att skratta, för det är faktiskt sant. Jag minns inte ens när jag drack så här mycket senast. Många med fibromyalgi är nämligen väldigt känsliga när det kommer till alkohol. Vissa kan inte dricka det alls, medan andra som jag, bara kan dricka mindre mängder och sällan eftersom vi är så lättpåverkade och mår dåligt av det. Läs under punkten ”övriga symtom”.

När jag vaknade i morse så kändes det som ”Sahara” i munnen och jag ville ha vatten. Eftersom det var invägning idag så fick jag inget vatten förrän jag hade besökt ”damernas” och vägt mig. Jag är inte ett dugg förvånad över att jag har gått upp 500 gram. Jag hade varit förvånad om jag inte hade gjort det. Med så många undantag som det har blivit den här veckan så var det väntat.

Huvudet har inte varit vän med mig idag och jag har stundtals mått riktigt illa. När jag låg i soffan och helst bara ville sova bort huvudvärken så bestämde jag mig för att gå ut och gå. Frisk luft och syre brukar sätta igång blodcirkulationen och den i sin tur påverkar min huvudvärk på ett positivt sätt. Så även idag! Tack och lov! Med andra ord. Om du har huvudvärk, så gå ut och gå. Det hjälper även om man inte tror det och idag lyckades jag ”gå bort” 254 kalorier! :-)

Dagens pw dag 10 i februari 2013.

För att summera det hela så kan man säga att det blev avsevärt för många kalorier igår och lite för mycket av det goda, men det var fantastiskt trevligt att träffa vänner, så det måste vi snart göra om igen! :-) / Maria

Kvällens kalorier.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>