«

»

Träningsvärk som heter duga!

Igår gjorde jag ett par övningar för att stärka rumpmuskulaturen, bland annat ”sitta på stolen”, utan att sätta mig. Man sätter sig alltså ner, utan att nå ”sitsen”. Så fort man kommer i det läget att man ”nästan sitter”, så reser man sig igen. Tanken är väl att rumpan ska bli tränad, men jag undrar om inte framsidan på mina lår fick mest träning? :roll: Idag kan jag lova att det känns så!! :shock:

För övrigt så har jag mumsat kvarg flera gånger idag. Till frukost, lunch och middag. Jag åt 100 gram i morse innan jobbet tillsammans med ett glas vatten. Sedan så åt jag en grymt god bananpannkaka som jag gjorde genom att mosa en banan och blanda med två ägg (gulan och vitan). Pannkakan stektes som vanligt i stekpanna med några droppar olja. På bananpannkakan hade jag kvarg och drack ett glas vatten. Helt otroligt att man får äta sådana goda saker när man bantar. Jag var väldigt positivt överraskad över hur god bananpannkakan blev helt utan mjölk, socker och mjöl. Till och med sönerna tyckte att det var gott och vill äta det igen! :-) Jag åt även ett par valnötter innan det var dags för ytterligare en pw.

Till middag blev det ugnsbakad torsk med tärnad potatis. Till det åt jag ytterligare kvarg och pepparrot. Självklart så drack jag ytterligare vatten och en stor kopp te med mjölk.

Mat dag 19 i februari 2013.

Jag fick dela upp mina pw:s idag eftersom tiden var knapp. Det fick bli en till jobbet och en från jobbet. Sedan hade jag en lucka innan maken skulle hämtas. Man får ta alla tillfällen i akt och det går om man vill! ;-)

Nötter och pw dag 19 i februari 2013.

Duktiga som vi var, så körde vi våra mag-rygg-ben-arm-övningar när vi kom hem. Av någon anledning så föredrar jag mina pw:s. ;-) Nu är jag trött och vill sova efter en lång dag med mycket att göra. Jag har även provat på att installera ett tillägg som ska publicera mina inlägg automatiskt på Facebook och Twitter. Vi får väl se om det funkar. ;-) / Maria

Share

2 kommentarer

  1. Maria

    Man blir lätt beroende av kvarg :)

    1. alamaria

      Jag har märkt det!! :-) Jag älskar den krämiga och fylliga konsistensen! Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>