«

»

Träning i oktober och vikt i november 2015!

I oktober 2015 har jag varit helt ur gängorna träningsmässigt som synes. Kroppen har bråkat en hel del och jag misstänker att det är stressrelaterat.

För närvarande är jag på heltidspraktik och arbetar samtidigt med mitt examensarbete då jag tar examen 151218 efter 2 års heltidsstudier! (YEAY!!!!! :-) )

Jag har också renoverat sovrummet och monterat nya möbler med maken efter flera turer till IKEA. Mina närmaste har behövt mig i olika sammanhang (sjukdom, gymnasiemässa etc.). Många saker har det varit den senaste tiden och där emellan har jag ätit, sovit och tränat i den mån orken har funnits kvar.

Folk har sagt något om att jag inte är 20 år längre… Inte? Är man en pensionär när man är 42? Kanske. I oktober 2015 har jag känt så. Hoppas att det blir lite lugnare snart! :-)

Trots bristande hälsa har jag ändå lyckats få till 306 träningspass i år och har 59 pass kvar för att nå mitt mål på 365 pass. Det känns bra! :-)

Träning i oktober 2015!

En viktuppgång hade jag räknat med efter oktober månad. Något annat hade varit otänkbart. Tack och lov så var det ”bara” +1,6 kg. Jag var övertygad om flera kilo eftersom jag känner mig som Barbamamma… :shock:

Maken och jag har kommit överens om en nyttigare månad under november inför ”mums-månaden” december då det är födelsedagar och festligheter heeeela tiden…

Min vikt i oktober och november 2015.

När kvällen kom så klarade jag av att ta mig upp på cykeln för ett pass. 500 kalorier fick räcka eftersom jag vill klara av att fortsätta utan att kroppen ballar ur igen. Än så länge känns det bra och jag hoppas att det fortsätter så! :-) / Maria

Cykelträning.

Dagens positiva: Att det känns som att jag är på väg åt rätt håll igen! :-)

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>