«

Tillbaka för en stund…

Som synes så kommer jag bara tillbaka och bloggar lite då och då när andan faller på…

Det är fullt upp i livet och fokus ligger tyvärr inte på vare sig bloggen eller vikten, vilket oundvikligen leder till fel kost och viktuppgång och självklart är frustrerande! :mad:

Visst är det lite märkligt att man väljer bort sig själv och sin egen hälsa till förmån för andras väl och ve fast att man har lovat sig själv att aldrig göra så igen… :roll:

Det är mycket med familjen, student, skolavslutningar, sommarjobb, flytt och så vidare just nu. Utöver det så är det mycket fokus på jobb, semester och andra saker som måste fixas och donas med. Livet kallas det visst! ;-)

För närvarande betar jag av en sak i taget. Vi har firat äldsta sonens student som blev riktigt lyckad i strålande solsken, fika, lunch på stan och middag med bio på kvällen. Äldsta sonen fick bestämma precis hur han ville ha det så länge jag fick min vilja igenom beträffande att han skulle ha kostym på sig så att jag fick mina foton! :lol:

Stackaren fick gå omkring i svart kostym när det var 30 grader och stekande sol… MEN han fick faktiskt byta om så fort vi kom hem… Snäll jag är, va? :lol:

Nåväl. Idag slutar yngsta sonen nian och i kväll ska han ha fest med klassen. Jag har lovat att ”vandra” runt festen fram till 23.00 i kväll. Jättesmart med tanke på att jag ska upp vid 04.30 i morgon bitti och jobba hela dagen… Yeay… :shock: Tur att jag är ledig idag och har möjlighet att chilla lite och förbereda inför avslutningen.

Kortfattat om min vikt. Den har ökat som sagt var och för närvarande ligger jag på 76,6 kg. Det är verkligen inga glädjande siffror, men jag är glad så länge jag inte passerar 80 kg, vilket har blivit min ”gräns”. Jag gör vad jag kan när jag orkar och hinner. Jag tänker dock inte pressa mig själv eftersom syftet är att må bra och det finns ingen som mår bra av att ständigt pressa sig själv. ♥ / Maria

Min vikt i juni 2016.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>