«

»

Tentaresultat…

Den här veckan har jag fått två chockartade tenta-resultat!

Först ut var IT-tentan som jag var helt säker på att få VG på. Vår betygsskala är IG, G och VG. Många frågar om varför vi inte får MVG, men det är så det ser ut på vår skola. Det högsta man kan få är alltså VG och just IT känner jag mig väldigt säker på, men likt förbannat så var det ”bara” G när jag fick min tenta. What?????? :shock:

Vid genomgång av tentan så visade det sig dock att läraren hade rättat fel och när hon tittade i genom min tenta en gång till så fick jag VG till slut. Jag tänkte väl det! :-)

Ett par dagar senare så fick jag även veta resultatet på sluttentan i medicinsk terminologi. Den var jag helt säker på att jag inte hade klarat eftersom det var så många saker som var ändrade på ett sätt som jag inte hade räknat med.

Jag trodde helt ärligt att jag hade missat att läsa på något, men hade tydligen i min förvirring ändå skrivit saker som visade sig vara helt rätt, för jag hade bara fyra fel på den tentan och fick VG där också. Det var en riktig chock och först tänkte jag att läraren måste ha skrivit fel för det var lite kladdigt, men icke. :-)

Nu vill jag bara ha besked om en tenta och två uppgifter till innan jag kan slappna av och veta att jag har klarat den här terminens alla tentor, hemtentor och uppgifter. Sedan är det dags för LIA (lärande i arbete) i åtta veckor. Det ska verkligen bli kul att komma ut och praktisera allt jag har fått lära mig än så länge! :-) / Maria

Tentaresultat i medicinsk terminologi.

Dagens positiva: Att jag fick så bra tenta-resultat! :-)

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>