«

»

Sushi-lunch!

Något som jag har snöat in på rejält sedan jag började min praktik, är sushi till lunchen! :-)

Sushi-lunch!

Där jag praktiserar finns det två olika sushi-restauranger och redan vid tio-snåret börjar mina tankar vandra iväg till sushi… På ett av ställena är jag redan stammis och de vet precis vad jag vill ha varje gång jag kommer dit. 10 bitar California rolls och en dricka. :lol:

Jag ska försöka variera mig så att jag inte föräter mig på sushi. Har ni något annat gott förslag som inte är alltför onyttigt? Jag vill inte äta pizza, kebab, hamburgare, thaimat och liknande.

Visst skulle jag kunna ta med mig mat, men jag tycker att det är skönt att sitta på en restaurang och äta min mat i lugn och ro i mina egna tankar. Det behövs efter en intensiv förmiddag och inför en intensiv eftermiddag. Dessutom vill jag helst röra lite på mig under lunchen också med tanke på att jag sitter still mest hela dagarna.

Kom med goda förslag!! Mat som går att äta på ”gående fot” går också bra!! :-) / Maria

Dagens positiva: Att jag inte har förätit mig på sushi ännu! :-)

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>