«

»

Sköna fredag – äntligen helg!

Vilken skön fredag det har varit, trots att jag har haft mycket att göra! :-) Jag har fått en riktigt massiv promenad och lite träning även efter det. Kroppen är helt ”genomkörd”, men på ett bra och skönt sätt. Efter ett varmt skumbad nu på kvällen så känner jag mig som en ”ny människa”. Underbart! :-)

Dagens frukost bestod av ”yoghurtglass” gjord på hallon och yoggi mini. Jag delade den frysta portionen med äldsta sonen eftersom den var lite väl stor och dessutom så är det svårt att äta så kallt när tiden är knapp. Som sonen sa: Om man äter detta snabbt så får man ”brainfreeze”. :lol: Jag håller med! Jag kan inte äta kalla saker snabbt!

Efter jobbet gjorde jag förlorade ägg. De blev helt perfekta inuti. Jag toppade med lite kryddor och gräslök och åt lite skinka till och drack ett glas vatten innan det var dags att hämta yngsta sonen och handla lite fredags-mys.

Sönerna ville ha hallonbakelser. De blev väldigt förtjusta i dem och faktum är att fyra sådana innehåller färre kalorier än en vanlig chipspåse!! :shock: 880 kalorier totalt om man jämför med en chipspåse som ligger runt 1000 kalorier och uppåt beroende på storlek. Sjukt!

Maken ville ha ostbågar och öl, medan jag valde en bit vit choklad. Jag hittade en liten på 42 gram!! Lyckan var stor!! :-) Den åt jag tillsammans med en kopp varmt te, så att chokladen smälte i munnen. MUMS!!

Jag åt självklart middag och idag blev det rester, chili con carne med tärnad potatis och ruccolasallad. Till det drack jag en cola light och sedan åt jag även mini-riskakor i två olika smaker. Ost och Tomat & Basilika. Riktigt goda!! :-) En sak är lite lustig och det är att riskakorna låg på 50 gram totalt, men bara 215 kalorier. Chokladbiten låg på 42 gram och innehöll 240 kalorier.

Det var inga problem att äta det med tanke på min powerwalk. Idag brände jag 690 kalorier eftersom jag mötte maken efter jobbet och promenerade hem tillsammans med honom och dessutom tränade lite här hemma direkt när vi kom hem. Jag har till och med kalorier kvar, men det är ok eftersom jag åt och drack rätt kaloririkt igår och kommer att göra det samma i morgon när vi ska träffa kompisar. :-)

Nu är det film som gäller medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Hoppas att du får en fantastisk helg och kan unna dig att göra sådant som du mår bra av! :-) Kram! Maria

Dagens mat och pw dag 8 i februari 2013.

Share

2 kommentarer

  1. SallysPigge

    Tackar för din senaste kommentar i min blogg. Det glädjer mig att någon som jag inte känner undrar hur det går för mig. Jag ska försöka skriva ett inlägg om det alldeles strax.

    Men vad duktig du är? Önskar att jag kunde komma in i ditt flyt. Men en dag kanske? :D /SallysPigge

    1. alamaria

      Det är klart att jag undrar hur det går för dig! Jag vill ju följa dig på din ”resa”. :-) Man får ta en sak i taget. Till en början klarade jag inte av att träna alls. Jag behövde gå ner ungefär 20 kg innan jag ens tänkte på att gå en promenad. Du kommer att fixa det du med!! :-) Kram! Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>