«

»

Ska jag fortsätta eller sluta blogga?

Jag är helt slut efter att ha hostat mig genom fredag och lördag natt. Vad är det som gör att man hostar mer när man ligger ner? När jag sitter upp så hostar jag inte alls lika mycket…

Strax efter sju i morse var det lika bra att gå upp och låta maken sova. En fördel är att jag har fått bloggat en del, vilket var ett tag sedan.

Jag har funderat på om jag ska lägga ner bloggen eller om jag ska fortsätta att dela mitt liv med andra? Finns det något intresse för min blogg?

Blogga eller inte?

Jag ser i statistiken att det är ett par hundra som är inne och läser dagligen även när jag inte har bloggat, så något syfte verkar bloggen uppenbarligen fylla.

Skulle min blogg saknas om den inte längre fanns? Finns det några speciella önskemål om bloggämnen?

Ibland känns det lite som att jag skriver ”i min egna lilla värld” där jag inte tänker på att andra läser och sedan blir jag påmind när någon kommenterar.

Om DU vill att min blogg ska finnas kvar så hojta till. I annat fall kanske den försvinner eller bara fylls på sporadiskt när jag känner för det.

Ha en skön söndag! Jag ska till köket och fylla på min temugg! :-) / Maria

Share

2 kommentarer

  1. Linda

    JAg hoppas du fortsätter blogga <3

    1. alamaria

      Tack Linda! ♥ Det kanske blir några inlägg lite då och då. Just nu ligger mitt fokus på andra saker i livet. ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>