«

»

Sista praktikveckan…

Det känns lite sorgligt, men detta är min sista praktikvecka på sjukhuset där jag har varit i snart 8 veckor… :-(

Jag har haft jättebra veckor där jag har fått lära mig massor med nya saker och den här sista veckan ska jag få möjligheten att träffa andra professioner som arbetar administrativt på ett sjukhus. :-)

Det har varit en väldigt spännande dag då den började med att jag fick en inblick i hur sjukhusets kommunikatör arbetar med såväl hemsidan som deras sociala medier. Hur kul som helst med tanke på att jag själv är utbildad webbredaktör och rätt nördig när det kommer till den typen av arbetsuppgifter. :-)

På eftermiddagen fick jag även träffa en verksamhetsassistent som berättade om hur hon arbetar tillsammans med andra verksamhetsassistenter och verksamhetschefer. Det märktes tydligt att man behöver en del arbetslivserfarenhet innan det är aktuellt med en sådan tjänst, men vem vet? I framtiden kanske jag också arbetar som verksamhetsassistent? :-) Jag tror inte att jag kommer att nöja mig med att arbeta enbart som vårdadministratör resten av livet. :lol:

Apropå jobb så har jag idag fått kontrakt skickat till mig för ett nytt jobb. :-) Jag ska arbeta både i reception och med vårdadministration på ett företag i närheten av min bostad. Jag är dock anställd genom ett bemanningsbolag och har tystnadsplikt. Av det skälet kan jag inte berätta så mycket mer om företaget där jag kommer att arbeta under sommaren, men jag kan säga så här. Jag är supernöjd och jätteglad för den här möjligheten! Det är precis ett sådant ställe jag skulle vilja arbeta på i framtiden eftersom det är ett företag som är inriktat på hälsa och friskvård! I love it!! :-)

Jag hade inte tänkt att arbeta alls under sommaren, men när jag såg annonsen så kunde jag inte låta bli att söka tjänsten. Det är jag väldigt glad för nu! :-)

Det är dock bara deltid så jag hinner få lite ledigt i sommar också. Perfekt med andra ord! :-) / Maria

Nyburgare.

Dagens positiva: Att jag har fått ett nytt jobb! :-)

Share

2 kommentarer

  1. Sandora

    Åh men va kul att du har det fixat med jobb för sommaren o så! :)

    1. alamaria

      Tack Sandora! :-) Det känns toppenbra! Speciellt som det var ett ”infall” från min sida att söka tjänsten. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>