«

»

Nya kläder!

Efter yngsta sonens skolavslutning så tog jag en pw. Först till en affär för att lämna tillbaka en klänning som var för stor över bysten. Den var i storlek M, men var ändå för stor. För mig som har haft byststorlek 85G, känns det så otroligt märkligt… :roll:

Nåja. Jag ska inte gråta över spilld mjölk då jag hittade den här söta lilla saken på KappAhl i 36-38. :-)

Vit sommarklänning från KappAhl.

Jag hittade även ett rosa chiffonglinne som är genomskinligt. På bilden har de något vitt under. Så ser det INTE ut i verkligheten och min tanke är att ha det med något vitt eller svart under. Det blir nog snyggt! :-)

Rosa chiffonglinne från KappAhl.

Jag shoppade lite annat också. Egentligen så skulle jag bara köpa en ny plånbok eftersom jag inte gillar den jag har. Jag saknar fler fack till olika slags kort. Till slut så hittade jag en bra inne på Clas Ohlson av alla ställen. Där hittade jag även ett nytt, rosa mobilskal till min ”bobo”. :-) Just det. Jag skulle ju köpa öljetter där. Så var det… ;-) Det är rätt lätt hänt att man köper en massa annat när man är ute på stan… :lol: Det blev även lite miniförpackningar av duschcreme, desivon och en proteinbar eftersom jag hade glömt att äta och klockan tickade på precis som min kaloriförbrukning.

Idag förbrände jag nästan 700 kalorier på min shoppingtur och då måste man fylla på lite så att man inte svimmar på kuppen. Jag glömmer dessvärre ofta att äta och dricka när jag är ”mitt uppe i saker och ting”. Ingen nyhet för dig som har läst min blogg ett tag. Tur att det går att hitta relativt bra alternativ. Man måste inte välja ”skit” bara för att man inte kan tillaga mat själv. :-) / Maria

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>