«

»

Nu är det äntligen helg!

Efter en rätt massiv arbetsvecka så är det äntligen helg! :-) Det kanske inte är så mastigt för friska människor att arbeta halvtid, men för mig har det verkligen känts i kroppen. Det gör rätt ont nu får jag erkänna och det har inget med mina promenader att göra. Stressen har gjort att jag har spänt mig i ryggen, så nu längtar jag verkligen efter att bara få luta mig tillbaka och slappna av.

Till frukost blev det hallon, yoggi mini och ett glas vatten.
Till lunch blev det en keso mini toppad med hallonsylt och bananskivor. Till det drack jag ett glas vatten.
Min middag bestod inte av Subway, som alla andra i familjen fick. Jag åt min tonfisksås med snabbmakaroner, pustasallad och ketchup. Till det drack jag ett glas vatten. Jag har kalorier kvar, men inte så många. Av det skälet så blir det 14 dinkelkex till ”fredags-mys” och vatten.
Lyckan är stor när jag får rätta mig själv. Jag hade räknat fel och får äta 28 kex. Alltså dubbelt så många! Mumma!! :-)

Subway.

Vad jag EGENTLIGEN hade velat stoppa i munnen ska vi nog inte prata om. Ett glas vin till att börja med hade verkligen inte suttit fel, men NÄ. Har jag bestämt mig, så har jag bestämt mig. Den första februari så ska jag ha en stor kopp te. Det längtar jag otroligt mycket efter. Samtidigt så vill jag (den envisna åsnan) inte ge med mig och ta vare sig vin eller te nu. Jag har sagt att det är vatten som gäller denna månaden och då är det så.

Min mat dag 18 2013.

Nu ska jag mumsa kex, vila i soffan och kolla på ”24″. :-) / Maria

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>