«

»

Mat = Mumma!

Alla har så klart olika preferenser beträffande VILKEN mat och dryck de gillar, men en sak kan vi väl ändå vara överens om? Att mat och dryck är GOTT! :-) I min värld är det så i alla fall! :-)

Idag fick jag en proteindrink med ett glas vatten till frukost. Det passar min mage perfekt! :-)

Frukost dag 7 i mars 2013.

Efter jobbet och min pw så blev det samma sak, men nu även lite kvarg med granatäpple till. Mums!

Lunch dag 7 i mars 2013.

Sedan kom kvällen och då fick jag en riktigt delikat sallad som bestod av isbergssallad, skivad gurka, skivade tomater, vitlöksoliver, chilioliver, fetaost, kebabkött, kebab-grill-sås och tsatsiki. Till det fick jag även vatten, cola light, nötter och saltlakrits-strössel. Vad gör man om man är sugen? Jo, då tillåter man sig att äta lite grann även om det gör att kaloriintaget stiger. Ibland blir det så och det var gott! :-)

Middag dag 7 i mars 2013.

Nu är det tidig sänggång som gäller för tant behöver sin skönhetssömn! ;-) / Maria

Share

2 kommentarer

 1. Mie

  Oja, mat är verkligen mumma. Sen min vitkresa började har jag även upptäckte fler saker som är riktigt mummiga än vad jag visste tidgare.
  Nu är det härligt att få sug efter frukt, bär, grönt, fröknäcke och ungsrostade rotsaker i stället för chips, läsk och pizza. :)

  1. alamaria

   Visst är det så! :-) Ofta så kan man ha förutfattade meningar om vad som är ”gott och äckligt” beroende på att man kanske aldrig har smakat på det tidigare, eller möjligen har smakat på det och fått något som har blivit felaktigt tillagat (hårt, segt osv.). När man sedan smakar på det igen och det smakar gott så blir man glatt överraskad! :-) Idag har jag köpt hem älgskav som jag ska testa. Det ska bli spännande! Jag har också köpt hem torkad oxfilé och ska äta som snacks. Självklart så återkommer jag med svar om vad det smakade! :-)

   Lycka till med din fortsatta viktresa! Kram! Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>