«

»

Kossa på pw!

När jag gick på toaletten i morse och råkade se mig själv framåtlutad i spegeln så undrade jag för mig själv om jag har blivit en kossa nu? Magen hade delat sig i fyra delar och mig veterligen så har en kossa fyra magar. Alltså måste jag vara en kossa nu. ;-)

Det blev inte bättre när jag ställde mig på ”vecko-vågen” och den obönhörligt visade 60,9 kg!! :shock: What the f-k?????? Nej, nej, nej!! Nu ska kossan ut på pw och därmed basta! Färre kalorier och mer träning är vad som gäller. Nu går det åt helt fel håll.

Min mage är delad i fyra delar som hos en kossa.

Det blev en lång runda där jag brände 730 kalorier. Det kändes skönt att komma igång igen, speciellt som att vi körde hemma-träning när jag kom tillbaka hem också. Yeay!! Av någon anledning så känner jag mig smalare och fräschare när jag kör någon form av träning än när jag inte gör det. Jag väger det samma, men det KÄNNS bättre! :-)

Pw dag 21 i april 2013.

Kossan har lite huvudvärk efter en lång dag så nu ska jag sluta mina gröna inför en ny arbetsdag i morgon! Sov så gott! Kram! Maria

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>