«

»

Kalsonger?

På 80-talet så var det populärt med cykelbyxor! Många tycker att de är det fulaste plagget som finns, medan andra tycker att de är både bekväma och praktiska. Speciellt när man tränar under sommartid. Jag är en utav de sistnämnda.

Av rätt löjliga och fåfänga skäl, så har jag inte velat ta på mig dem eftersom jag inte har känt mig bekväm i att visa upp så mycket hud på mina ben. Ja, jag vet att det är larvigt, men jag berättar bara hur det känns. Eller kändes kanske jag ska säga. Jag har nämligen köpt ett par cykelbyxor! :-)

Jag har ju till och med köpt ett par shorts och haft på mig dem utomhus bland folk! :shock: Det trodde jag aldrig att jag skulle göra!! Nu har jag då alltså också köpt ett par cykelbyxor. :-)

De var svåra att få tag i, eftersom jag bara ville ha vanliga, enkla, svarta i bomull utan spets och olika märken på. Till slut hittade jag ett par på Lindex i storlek S. De satt som gjutna och nöjd och glad tog jag på mig dem när jag kom hem. :-)

Äldsta sonen tittade på mig och frågade: – Mamma, varför har du KALSONGER på dig??

Behöver jag säga att han inte har sett ett par cykelbyxor förut? Han levde inte på 80-talet heller och är alltså inte van vid ett sådant mode. Han är däremot van vid tajta boxershorts och det finns onekligen en viss likhet… :lol:

Nästa gång behöver jag inte leta så frenetiskt. Det är bara till att gå till herravdelningen och köpa ett 3-pack!! ;-) / Maria

Kalsonger eller cykelbyxor?

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>