«

»

Hur ser din garderob ut?

Hur ser det ut i din garderob? :-)

Har du några vanliga kläder eller tar träningskläderna över? ;-)

I min garderob är det mest vanliga kläder även om det finns en del träningskläder också. :-) / Maria

20140225-192249.jpg

Share

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Smaljeansen

  Jag skäms jag har inga träningskläder men överlycklig för jag har ett par jympadojjor modell supersköna så de används dock flitigt.
  Jag har inte ens ett par jeans :(

  1. alamaria

   Skäms inte! Var glad över att du har hittat ett par sköna skor som passar! :-) Snart kommer det en tid då du hittar även andra kläder och träningskläder som passar och som sitter bra. :-)

 2. John

  Tror inte jag har några riktiga träningskläder, bortsett från en Adidas-overall…

  Jag har liksom två garderober. En för vardagskläder och sen en annan för mera ”finare” kläder såsom kavajer och dylikt…Och sen en annan för vinterkläderna, eftersom de tar sån plats. :)

  Skor har jag alltid haft jättesvårt att hitta så de känns bekväma. :/

  1. alamaria

   Samma här. Jag har ”vanliga kläder”. Sedan har jag ”finkläder” och även vår/sommarkläder, samt höst/vinterkläder. Utöver det så har jag också träningskläder. Trots det så är det ingen enorm garderob eftersom jag har ”favoritkläder” som jag nöter ut och sedan köper nya, i princip likadana… :lol:

   När det gäller skor, så har jag lärt mig att reklamera dem om de av någon anledning inte känns bra. Nu senast så köpte jag ett par nya gummiskor som gav mig skoskav med en gång. Det visade sig att den ena var felsydd. Då fick jag byta dem. Inga problem. Ett par andra klämde enormt på ovansidan av foten, trots rätt storlek. Då lämnade jag tillbaka dem och fick byta till en annan sko. Inga problem där heller. Med andra ord så ska man känna efter ordentligt och reklamera om det inte känns bra. :-)

 3. John

  Önskar jag hade gjort det med mina Pepe-jeans jag köpte på JC för några år sen…”Bra val!”, sade expediten entusiastiskt. Sen krympte de till barnstorlek vid första tvätten. Innan var de t.o.m. för stora och riktigt pösiga. 999 spänn och använda endast en gång. :/

  Tycker de borde börja lansera färdigkrympta jeans, bara tvätta dem en gång innan de läggs ut i butikerna, så man vet vilken storlek de faktiskt kommer att ha. Borde ju inte vara alltför svårt…Men detta kanske kunde vara en ny affärsidé i så fall! :) Tror du man kunde ta patent på det?

  ”Johns färdigkrymta märkesjeans! Hos oss vet du vad du får! ”

  :)

  1. alamaria

   De hade jag reklamerat! Helt klart! Det hade jag aldrig godkänt. Möjligen för ett par år sedan, men nu för tiden så vågar jag stå upp för mig själv mer och accepterar inte orättvisor och felaktigheter. Jag vet vilka rättigheter jag har och då kör jag på det. :-) Jag håller med fullständigt om att kläder borde vara ”färdigkrympta” när man köper dem, men har lärt mig den hårda vägen och är lite av en ”tvätt-polis”. Här hemma får inte maken tvätta kläder för han fattar inte att stickade lammullströjor inte får tvättas i varmare än 30 grader och måste dropptorka liggandes på en tvättställning. De får alltså inte hängas för då tappar de formen. Vissa ska till och med handtvättas. Som sagt var. Jag har lärt mig av alla misstag jag har gjort i tvättstugan genom åren. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>