«

»

Härlig promenad!

Idag lyckades jag locka med mig maken ut på en promenad. Jag kanske är lite elak, för jag talade inte om att jag tänkte gå en lite längre runda, utan lät honom tro att det skulle bli en kortare ända tills vi svängde så att det automatiskt blev en längre. När vi hade svängt av så fanns det inte så mycket att välja på än att göra det till en längre runda om vi skulle komma hem igen. Han var INTE nöjd, men det var jag! Elak fru han har… ;-)

Å andra sidan så gick han in i en kiosk på vägen hem och köpte en 100 grams marabou schweizernöt-chokladkaka. Det får man väl inte göra? Han ansåg att han fick det eftersom han får äta fler kalorier än mig och dessutom hade behövt gå en längre runda än vad han ville. Med andra ord så la han skulden på mig. Say what? :shock:

Skämt åsido. Man ska inte ta vårt ”gnäll” så allvarligt. Vi retas bara lite med varandra, men jag vet att jag själv aldrig hade velat ta en chokladkaka efter att ha knatat runt så. Då hade det känts som att jag hade ”förstört” min runda, även om jag hade haft kalorier över. Det känns på något sätt inte rätt, även om det borde vara tvärtom. Om man rör på sig så får man ju äta fler kalorier. Det är ju när man inte rör på sig och äter fler kalorier som det blir dumt. Då går man ju upp i vikt och gör inget åt saken.

Ja, ja… Nu är vi hemma. Maken mumsar choklad och jag myser under ett täcke i soffan med datorn i knäet. Det var lite kyligt ute så det var skönt att komma in. Idag hade jag ändå på mig termobyxor, jacka, vantar, mössa, halsduk och träningsskor. Jag kommer aldrig att gå ut utan termobyxor när det är så här kallt. Det var riktigt skönt att ha det på sig, även om det kanske är töntigt. Vilken tur att jag inte bryr mig om ifall det är fult och töntigt då. Hellre ful och töntig, än is-kall. :-) Här kommer dagens resultat. / Maria

Promenad dag 12 2013.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>