«

»

Halloween på Liseberg 2015!

Idag var jag med maken och barnen på Liseberg under dagen eftersom jag verkligen älskar Halloween och såg fram emot att se hur de hade dekorerat på Liseberg! :-)

Ingen av oss var utklädda, men det fanns många gäster som var det. Vissa var riktigt häftigt sminkade medan andra hade lite snällare utstyrslar.

När vi stod i kön till ingången så berättade en annan gäst att ”Dockkabinettet” skulle vara väldigt skrämmande. Läskigare än ”Spökhotellet Gasten” som vi har besökt tidigare.

Efter många om och men lyckades jag övertala alla om att vi skulle gå dit. Barnen var inte så pigga på det från början. Jag var till och med tvungen att lova att jag ska smaka på råbiff för att dottern skulle följa med. Både dottern och äldsta sonen avskyr dockor och clowner så de var övertygade om att de skulle bli jätterädda, men vilken besvikelse det blev när det visade sig att det inte var ett dugg läskigt… :-(

Efter vår tur i ”Dockkabinettet” gick vi vidare och köpte plättar på ”Plättlagat”. De var supergoda! :-)

Det blev inga åk som vanligt, men jag måste erkänna att jag var sugen på att åka barnattraktionerna, för det är de enda jag vågar åka! :lol: Har de någon övre åldersgräns eller måste man låna något litet barn någonstans så att det är befogat att åka? :-)

Som alltid så spelade vi i spelhuset och äldsta sonen lyckades spela till sig en stjärnvinst på ”Ankjakten” som dagen till ära kallades för ”Häxjakten”. Han fick ingen häxa, men väl en stor anka. Nu har han åtta stycken totalt i varierande storlek och en apa sedan tidigare. Han tycker att jag är töntig som sparar alla dessa, men jag tycker att det är lite kul ändå. Han lyckades få 860 poäng och det är det verkligen inte många som har lyckats med.

Vi skrattade en del åt att han är född i skyttens tecken och så himla bra på skytte! :lol:

IMG_7463.JPG

Efter allt spelande blev det lite mat på Burger King och vid 16-tiden åkte killarna hem till deras datorer, medan dottern åkte till jobbet. Maken och jag stannade kvar en stund eftersom våra kompisar var på väg in på Liseberg en stund innan kvällens Halloween-fest som vi tyvärr inte kunde gå på.

När vi träffades så gick vi bort till Tyrolen eftersom de var hungriga och ville äta. Maken och jag hade ätit med barnen så vi höll dem sällskap med var sin dryck istället. :-)

Därefter blev det en tur i mörkret i parken, men inte ens i mörkret var det tillräckligt läskigt för min smak. Våra kompisar tog dock grymt fina bilder som jag har lånat innan de drog vidare till kvällens Halloween-fest. Min mobilkamera var alldeles för usel för att lyckas ta bilder i mörkret så jag ser verkligen fram emot att skaffa en ny mobil snart.

Lånad bild.
IMG_7468.JPG

Lånad bild.
IMG_7470.JPG

Lånad bild.
IMG_7467.JPG

Lånad bild.
IMG_7466.JPG

Lånad bild.
IMG_7465.JPG

Lånad bild.
IMG_7464.JPG

Väl hemma så var det dags för mig att plugga. Jag arbetar på mitt examensarbete och tar examen 151218! :-)

Maken var trött som en björn och frågade redan 20.40 om det var ok att gå och lägga sig? Efter 21.00 orkade han inte vara vaken längre så jag fick roa mig själv tills jag somnade strax efter 22.00… Vad hände med oss? När blev vi sådana här pensionärer? Jag gäspar ärligt talat igen när jag skriver detta och får väl helt enkelt acceptera att vi inte är 20 år längre… ;-) / Maria

Dagens positiva: Att vi fick en trevlig dag på Liseberg! :-)

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>