«

»

Fyra år sedan bröllopet!

Idag har maken och jag varit i Varberg på spa! :-)

När jag fyllde 40 år i maj så fick jag ett presentkort till Varbergs stadshotell Asia Spa av mina snälla svärföräldrar! :-)

Vilken gåva! Helt underbart var det! :-) TACK!!

20130914-213021.jpg

Vi har varit på spa i Varberg tidigare också, men då var vi på Varbergs kurortshotell. Det fick maken när han fyllde 40 år. :-)

Där var det också jättefint och bra, men skillnaden nu mot då, var att vi slapp alla ”skrikbaggar” (småbarn). Det gjorde upplevelsen minst hundra gånger bättre!! :-) På ett spa, ska det vara lugnt och stilla.

När vi var klara så gick vi ner för trappan genom hotellet. På vägen dit hade vi tagit hissen upp.

Wow, vilket hotell!! Hit vill jag absolut åka tillbaka. Nästa gång ska vi bo där. Nu var vi bara där under dagen. Lätt värt pengarna säger jag bara.

Om du får chansen, så tveka inte. Du kommer att må toppen!! :-)

Efter vårt spa, så var det dags att äta. Vi hittade indisk mat som var helt superb. 99 SEK för en helglunch. Då fick man soppa, sallad, bröd, läsk och huvudrätt. MYCKET mat alltså och riktigt gott. Jag ”slickade” nästan tallriken. :lol:

Namaste India i Varberg är ett ställe att lägga på minnet! Gå dit! :-)

20130914-213054.jpg

20130914-213108.jpg

När maten var uppäten så tog vi en promenad tillsammans genom ett soligt Varberg bort mot havet, badhuset och Varbergs fästning. Det är så himla vackert där!

20130914-213128.jpg

Självklart så blev det en glass med god nötkross på. Det fick vi på ”Fästningsterassen”. Också ett ställe att besöka för den som inte har varit där. :-)

20130914-213202.jpg

Väl hemma så har det blivit en del gottis, men också en skål och ett tack för våra fyra år som gifta och sex år tillsammans totalt. Jag har verkligen världens bästa man utan konkurrens!!

Jag älskar dig!! ♥ ♥ / Maria

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>