«

»

Födelsedagsmat och träning!

Idag blev det inte en sådan supernyttig frukost med tanke på att det firas födelsedag i hushållet. Den här gången hade jag köpt hem hallonbakelser från Frödinge, som är helt ljuvliga! Jag älskar dem verkligen och det gjorde sönerna och maken också. Helt klart en favorit här! :-)

Jag drack en kopp te med mjölk till och sedan gjorde jag yoghurtglass som vi toppade med valnötter. MUMS!! :-) En hallonbakelse innehåller 220 kalorier, vilket inte jag tycker är så farligt med tanke på hur goda de är. Ibland får man unna sig även om man bantar. :-)

Dagens frukost dag 7 i februari 2013.

Efter ett par timmars jobb så blev det lite keso mini med dipen som jag gjorde i förrgår. Blandningen var utsökt och tillsammans med ett glas vatten så blev det perfekt innan min kvicka promenad. Jag visste att jag inte skulle hinna gå så länge idag, men bättre med en kort promenad än ingen alls. :-)

Lunch och pw dag 7 i februari 2013.

Snart ska vi åka iväg för att äta på restaurang. Goda, spanska tapas! Det ser vi verkligen fram emot och bilder på det kommer så klart senare! :-) Ha en trevlig kväll! Det ska vi ha! :-) / Maria

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>