«

»

F.D tjockisar har ingen talan…

Ibland blir jag verkligen så arg att jag nästan kokar över!!! :mad:

Visst! Jag är den första att erkänna att jag har pendlat i vikt i hela mitt liv. Jag har varit smal och jag har varit tjock. Fram och tillbaka, år ut och år in.

Av det skälet så var det inte många som trodde på att jag skulle klara av att gå ner i vikt och ifrågasatte om jag skulle ”banta nu igen”?

Japp! Jag skulle banta ”en gång för alla” och nu ska jag hålla mig på den nivån som jag är. (Yeah, right hörs det från allehanda håll… Det lär inte dröja innan du blir en tjockis igen… det vet man ju hur det har gått förut…)

Hm… Är det så folk ser på mig? :roll:

När människor frågar mig hur jag har gjort, så berättar jag. En del inspireras att göra likadant och det glädjer mig något alldeles oerhört!! Jag blir jätteglad av det!! :-)

Andra lyssnar med ett halvt öra, för vad vet jag? En f.d tjockis som har viktpendlat i hela sitt liv och som snart kommer att vara ett fetto igen… En sådan som mig kan man ju inte lyssna på…

Jag har ju haft så dåliga vanor förr och bara för att jag har bättre vanor nu, så innebär ju inte det att det kommer att vara något ”bestående”. Vänta bara tills någon kommer och viftar med lite ”onyttigheter” framför näsan… *läske-läske-lisa*…

Har ni någon gång funderat på tankens kraft och kraften i viljan?

Gör det, så förstår ni vad som driver mig!! JAG VILL och JAG TÄNKER på vad JAG VILL varje dag. Varje tugga, varje klunk, varje steg och varje rörelse så finns det med mig!! Jag kommer inte att gå tillbaka till det jag var för 85 veckor sedan. Det är så länge som jag har kämpat hitintills!

Hur länge har DU kämpat? Du som dissar mig… Föregå med gott exempel och återkom med dina resultat när du har något att uppvisa!

Jag behöver inte bli dissad bara för att jag har vågat förändra mitt liv och bara för att jag gör vad jag kan för att uppmuntra dig att göra det samma.

Sluta böla över att det är tråkigt och jobbigt! Gör ditt livs förändring och få ett nytt liv!! / Maria

F.d tjockisar har ingen talan...

Share

2 kommentarer

 1. maria

  Och skulle det vara så hemskt om du gick upp igen? Vad har andra människor med det att göra? Få människor är perfekta.
  Jag vet inte om jag kommer att hålla min vikt för evigt – vet någon det?
  Folk bryr sig för mycket om andra när dom istället borde fundera över sitt eget liv

  1. alamaria

   Hahahaha… Tack Maria!! :-) Ja, folk bryr sig för mycket, även om jag i ärlighetens namn skulle känna det som en ”katastrof” om jag gick upp massor i vikt igen. Inte av skönhetsskäl, utan av hälsoskäl. Jag vill inte för något i världen ge upp det hälsotillstånd jag har idag och vet vad en högre vikt gör för mitt välmående och min hälsa. Det är den vetskapen som gör att jag kämpar vidare varje dag. En god form och god hälsa är en färskvara och inget man bör ”slarva bort”. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>