«

»

En ”fabulicious” dag!

Har haft en helt ”fabulicious” dag med maken och svärföräldrarna idag!! :-) Det började med att vi gick upp på morgonen och åt frukost och gjorde oss i ordning. Sedan så skickade jag iväg ett par papper som behövde skickas. Snart inväntar jag förhoppningsvis ett positivt besked, men återkommer när jag vet mer och berättar då. :-)

Sedan åkte vi till svärföräldrarna som bjöd på en riktigt delikat middag!! Jag var tvungen att ta receptet och delar med mig av det här. Det var supergott och ja, vi lär göra det här hemma också. :-)

Underbar middag dag 14 i april 2013.

Receptet på maten.

Jag fick dessutom en present helt oförberett av min svärmor. En rolig bok som heter ”Brf Ensamheten”. :-) En bok med roliga, träffsäkra illustrationer och kul text. Tack så mycket!! :-)

Brf Ensamheten.

Sedan så spenderades dagen tillsammans med maken och svärföräldrna i lugn och ro. Vi är så roliga så vi satt med var sin smartphone och spelade Quiz-kampen. :-)

Ingen träning har det blivit. En träningsfri dag till med andra ord. Det känns totalt syndigt att göra så här. Tre dagar utan träning och lika många dagar med onyttigheter. Ja, det har blivit godis idag också. Dock inga praliner med alkohol i för min del. Jag är inte så förtjust i sådana, men köpte tre styckbitar inne på bensinstationen när vi tankade på vägen hem. Oops!! En av mina tidigare dåliga vanor. Att handla godis när jag tankar. HJÄLP!! :shock: Tänk att något kan kännas så fel, när det en gång har varit en del av min vardag som jag inte ens har reflekterat över. Det går med andra ord att ändra sina vanor hur hårt inpräntade de än är. Tro mig. Jag har gjort det, så jag vet att det går. :-)

Väl hemma så hämtade vi sönerna efter en helg hos deras pappa och när vi kom hem så visade det sig att någon annan hade parkerat på vår p-plats i garaget. Jaha…? Vad gör vi nu?

Jag ringde polisen för att ta reda på vem ägaren till bilen var och fick alla uppgifter inklusive telefonnummer. Perfekt! När jag ringde upp och frågade om jag hade kommit rätt, så svarade personen nej och klickade mig!! :shock:

Jag kollade på informationen från polisen och kollade numret i min mobil. Det var visst rätt! Då ringde jag upp igen och flippade totalt!! Om det är något som gör mig arg, så är det att bli klickad i telefonen!! Dessutom av ett kioskmongo som har tagit vår p-plats!! Orden som kom ur min mun tänker jag inte upprepa här, men det framgick klart och tydligt att de skulle flytta på bilen och ge oss vår p-plats tillbaka. NU!!!!!!!!!!!!!!!

Efter ett tag så var ordningen återställd och jag fick en lugn kväll. Nu är det dags att äta och dricka lite och kika på lite tv. Sedan är det sovdags!! :-) Hur har din helg varit? Underbar, hoppas jag!! :-) / Maria

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>