«

»

En dag i ”express”…

Det blev en sen natt igår och en tidig uppväckning idag. ”Härlig kombo”… :roll:

På med kläder efter en varm, skön dusch och sedan en snabb frulle. Min nya, sedvanliga… ja, du ser vad det är. :-)

Nya, sköna koftan.

Frulle dag 3 i april 2013.

Nåja. Jag kom till kontoret och lyckades inte skrämma upp mina kollegor, så jag antar att jag inte såg ut att vara levande död, även om det kändes så.

Som alltid så går det i rasande takt på mitt jobb och snart var det dags att avsluta dagen. När jag kom hem så ringde jag dottern och föreslog en lunch på stan. Om jag hade föreslagit en pw, så vet jag att hon hade sagt nej.

Nu blev det lunch och pw, eftersom jag ville GÅ till stan. ;-) Det gick hon med på. Precis som maken och sönerna. Man får locka med något gott och ätbart! Då kommer de genast… :lol:

Solen gassade från en härligt, blå himmel, men i skuggan var det rejält kallt så ”tant” hade vantarna på händerna och struntade i folks blickar. So what?? Bara för att inte DU fryser, så betyder det inte att inte JAG gör det.

Vackert väder, men kallt!

Nere på stan så blev det först var sin sushi och ett glas vatten. De var första gången som jag åt ingefäran. Jag hade fått för mig att det är äckligt. Idag upptäckte jag att det är gott. Åt även dotterns ingefära efter att hon hade smakat på den och sagt att det inte var något för henne.

Dagens lunch med dottern dag 3 i april 2013.

Efter den goda maten så ville vi FIKA!! :-) Vart skulle vi gå? Till Fröken Olsson!! Inom loppet av en vecka så har jag besökt två av mina gamla arbetsplatser. Lite lustigt. På Fröken Olsson arbetade jag när jag var 16 år. Det är 24 år sedan!!! Tiden går fort när man har roligt!! ;-) På Park Lane arbetade jag för 9-10 år sedan. Sjukt!! Tant börjar verkligen att bli ”tant”. :lol:

Jag hade bara ett alternativ att välja på. En macka med glutenfritt bröd och brie och salami. Den var jättegod!! Brödet var hysteriskt gott och jag slapp magont för första gången NÅGONSIN!! Tyvärr så hade de inte några gluten och sockerfria alternativ, så någon ”dessert” att tala om blev det icke. Till mackan och sushin drack jag vatten. Tredje dagen med bara vatten nu. Det känns bra!! Hur går det för dig? Fixar du att bara dricka vatten och att hålla dig borta från sockret eller är det svårt?

Dottern skulle jobba och jag skulle hämta sönerna till skytten, så vi skiljdes åt. På vägen hem så joggade jag till och från eftersom jag höll på att frysa ihjäl! Det var SVIN-KALLT!! Vår…??? Vart då??? Inte här i alla fall även om solen skiner. Tur att man kan skapa sin egen värme!! :-)

Pw x 2 dag 3 i april 2013.

Efter skytten så skulle det storhandlas och hämtas ett paket med sängkläder från Jotex. Jag tänkte att jag skulle överraska alla med goda räkbaguetter eftersom det hade blivit så sent. Det uppskattades kan jag lova!! :-)

Räkbaguetter till familjen.

Jag åt en räksoppa med extra räkor och drack ett glas vatten. Det ser säkert väldigt torftigt ut, men blev hela 620 kalorier!! Det tror man inte när man tittar på bilden!! :shock:

Fisksoppa med räkor till middag dag 3 i april 2013.

Gott och otroligt mättande var det hur som haver. 4 dl vatten att dricka. 5 dl fisksoppa och 200 gram extra räkor. Jag är M.Ä.T.T!!

Nu är jag trött och ska sluta mina gröna inför ett tidigt läkarbesök i morgon bitti. Jag fick den första tiden. 08.15. Tack för den!! :shock: / Maria

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>