«

»

En återblick!

Facebook brukar lägga upp ”återblickar” åt mig och idag fick jag en återblick till ett blogginlägg som jag skrev för exakt 2 år sedan.

Jag vet att jag redan har skrivit ett inlägg idag, men just denna återblick betydde mycket för mig eftersom det var exakt två år sedan som jag var hos en läkare för bedömning av min lösa hud som jag har på kroppen. Frågan var om jag skulle få hjälp att operera bort det eller inte? Svaret blev nej.

Sedan dess har jag ökat ungefär 20 kg i vikt vilket jag ”kämpar” med att få bort igen. Vissa dagar kämpar jag mer, andra avsevärt mindre. ;-)

Då var det så viktigt för mig att vara smal och komma i form. När jag inte hade möjlighet att skära bort min lösa hud så tappade jag motivationen om jag ska vara ärlig. Jag såg ju fet ut ändå. Speciellt när jag satte mig ner.

Lös hud.

Den känslan som jag hade inombords då, har jag inte inombords nu trots att jag väger 20 kg mer idag… Visst är det märkligt?

Jag behövde verkligen denna återblick för att inse att allt inte handlar om ”den perfekta kroppen”. Jag mår ju bättre nu än vad jag gjorde då och det är faktiskt det som räknas. Åtminstone för mig! :-) / Maria

Share

2 kommentarer

  1. Anna Munkhammar

    Just ja det kommer jag ihåg. Förstår att du tappat sugen ett tag men bra att du tagit nya tag :-)

    1. alamaria

      Ja, man får ju aldrig ge upp Anna! :-) Nu kör jag så det ryker igen! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>