«

»

Billigt sukrin på ICA Maxi på Grafiska vägen i Mölndal!

Jag har länge stört mig på att det har varit så svårt att få tag i sukrin i affärerna i centrala Göteborg.

Efter mycket letande så hittade jag det på ICA Focus i Gårda, men det var inte bara jag som ville köpa, så det tog snabbt slut. När jag bad dem att ta in det igen, så fattade de knappt vad jag pratade om. Sukrin? Vad är det? Jag fick googla det åt dem i butiken och om du klickar här, så får du också veta vad sukrin är.

Efter många om och men, så beställde de in nytt och jag blev verkligen glad när de hade tagit in det. Där kostar sukrin 89.95 SEK per påse och det verkar vara det priset som det ligger på.

Hos LCHFklubben.se, kostar det 77 SEK. (Ord.pris 89 SEK.)
Hos Bodystore, kostar det 79 SEK.
Hos Mindresocker.com, kostar det 89 SEK.

Hur glad blev jag inte då, när jag såg att de har tagit in det på ICA Maxi på Grafiska vägen i Mölndal och det bara kostar 69.95 SEK?? :-)

Det har nästan blivit en ”grej” för mig nu att alltid be varenda livsmedelshandlare att ta in SUKRIN! :-) Bra handlare tar in det som kunder ber om. Jag har hört många som inte får in det i deras lokala butiker tyvärr. Er kan jag bara hänvisa till nätet.

Om ni bor nära ICA Maxi på Grafiska vägen, så kan ni köpa där, för det är billigast hitintills. :-) / Maria

20131013-203756.jpg

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>