«

»

”Bästa dieten” eller..??

Jag blev så full i skratt när jag var ute på pw efter gymmet och såg dessa löpsedlarna! :lol:

20130902-191818.jpg

Tidningarna skriver om 5:2-dieten som aldrig förr och experter av olika slag ska uttala sig i media.

Stephan Rössner uttalar sig i Expressen medan Eva Wolke, dietist på länssjukhuset i Kalmar ger sin syn i Aftonbladet.

Vad ska man då tro på? Fungerar verkligen 5:2-dieten? Eller ska man köra någon annan diet? Jag har fått frågan om vad jag gör? Mitt svar är att äta och dricka minst tre gånger per dag. Ibland äter jag oftare än så. Jag försöker dock att hålla koll på mitt kaloriintag även om jag är långt från så strikt som jag var när jag ville gå ner i vikt.

Numera ska jag ju ”balansera” den vikt som jag har nått och då har jag lite fler kalorier till godo.

Samma sak med träningen. Mitt mål med träningen är inte att förvandlas till en ”fitness-tjej” med rutor på magen, för det kommer aldrig att hända. Jag tränar för att försöka bibehålla en funktionell kropp och för att må bra. :-) Jag kanske ska poängtera ”MÅ-BRA-DELEN” extra mycket. Allt i mitt val av kost och träning handlar om det. ATT MÅ BRA.

Om jag känner att jag mår dåligt, så gör jag uppenbarligen något fel och jag skulle aldrig köra 5:2-dieten på grund av mina tidigare ätstörningar. Jag vill inte trigga några konstiga tankar eller något knäppt beteende, då jag vet hur jag har gjort förr. Därmed inte sagt att man får ätstörningar av att fasta.

Återigen. Gör det DU mår bra av och hitta det sätt som fungerar för DIG! :-) / Maria

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>