«

»

Än så länge stannar vi!

Ett tag så funderade maken och jag på att avsluta vårt medlemskap på gymmet eftersom vi inte stack dit och tränade ändå, utan körde mer hemmaträning istället.

Det kändes väl ”så där” om jag ska vara ärlig och hur mycket jag än försökte dölja det, så märktes det tydligt…

Jag förklarade för maken att jag inte vill vara en person som ”tvingar” andra att träna, men samtidigt så ville jag att han skulle veta att jag bara var mån om hans hälsa och ville att den ska vara så bra som det går. :-)

Dessa orden lyckades tydligen ”vända på steken” för när vi pratade mer om saken så kom vi fram till att vi inte ska säga upp våra kort… ännu i alla fall och det är verkligen bättre än grundtanken! :-)

Sedan dess har vi hunnit med ett par pass och jag blir lika glad varje gång som det är något som maken gör frivilligt. Nu behöver inte jag tjata om träningen. Vi bara gör den helt enkelt och jag känner mig jättenöjd och glad!! :-) / Maria

20140202-155720.jpg

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>