«

»

Affirmationer!

Har du någon gång funderat på hur viktigt det är att tänka positivt? Det är lätt att säga när allt känns pissigt och jobbigt, MEN det blir INTE bättre av negativa tankar. Det kan jag garantera! Tvärtom! När det känns som jobbigast så har jag lärt mig att det räcker med att upprepa en positiv tanke om och om igen. Det ger en väldigt bra effekt!! Sedan ökar man med fler positiva tankar och inom kort så märker man själv att man känner sig gladare och mer positiv trots att saker och ting kanske inte är så mycket bättre än vad de var tidigare. Det känns däremot bättre! :-)

Jag, som många andra, har en del tråkiga livserfarenheter i mitt bagage och många säger att jag är en ”survivor” och ”stark person”. Som jag ser det så har det inte funnits mer än två val. Lägg dig ner och dö, eller res dig upp och lev! Om man genom tårarna och smärtan försöker att härda ut och tänka positivt och hålla fast vid de positiva tankarna, så tar man sig genom det svåra också. Världen slutar inte att snurra för att livet suger.

För många år sedan så hittade jag en affär som såg väldigt inbjudande ut och gick in där. De hade massor med vykort med positiva affirmationer och jag minns att jag köpte flera av dem och hade dem i min närhet för att se dem varje dag. Sedan började jag skriva egna lappar som jag kunde läsa för mig själv, som ett mantra.

Jag tänker ofta så här:

Det kommer att bli bra, för JAG gör så att det blir bra!
Jag har förmågan att lyckas med det jag vill lyckas med!
Jag kan utvecklas och bli bättre på det jag vill!
Ett steg i taget når jag alla mina mål! Även sniglar kommer fram till slut!
Jag är inte bäst, men bra på väldigt mycket!
Jag tycker om mig själv och tar hand om mig själv!
Jag är viktig för mig och jag mår bra!

Ta reda på hur dina affirmationer skulle kunna se ut och upprepa dem för dig själv eller skriv ner på lappar som du sätter upp runt omkring dig. Titta på dem, läs dem och ta dem till dig. Gång på gång! Le! Skratta! Njut! Gråt när det behovet finns. Gråt färdigt och gå vidare. Allt har ett slut, även det jobbiga och svåra! En dag skiner solen igen! :-) / Maria

Affirmationskort.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>